Zwangerschapsfotografie Den Haag

Zwangerschapsfotografie den haag

Zwangerschap shoot

Zeg-maar-kaas fotografie, expert in zwangerschapsfotografie in Den Haag

Er zijn een aantal mijlpalen in ons leven die we het liefst nooit meer vergeten. Kenmerkend voor herinneringen is dat ze toch altijd enigszins vervagen, of het nu om gevoelens gedachten of beelden bij de herinnering gaat. Een zwangerschap is enorm bijzonder, er groeit nieuw leven in je buik. Dit nieuwe leven maakt jou voor het eerst moeder of je oudste kind grote broer of zus. Dit is een van de momenten die je wilt koesteren. Met zwangerschapsfotografie in Den Haag door Zeg-maar-kaas fotografie heb je een blijvende herinnering aan je zwangerschap.

Wij passen ons graag aan

Een zwangerschap is vaak al belastend genoeg, zeker in de laatste maanden. Daarom passen we ons graag op jou aan. Onze specialiteit ligt in foto’s op een buiten locatie, maar wil je het liever in de vertrouwde omgeving van je eigen huis, dan is dat ook geen enkel probleem. Het is voor ons belangrijk dat jij je prettig en comfortabel voelt zodat de fotoshoot er op zijn best uit komt te zien.

De aankleding

Staat de afspraak voor zwangerschapsfotografie in Den Haag bij ons gepland, dan nemen we graag de details met je door. Wij passen de shoot aan op de locatie die je hebt uitgekozen. Ook adviseren wij in styling. Wat kun je het beste aan, waar komt je buik mooi in uit en welke kleuren passen mooi. Je mag zelf ook verschillende kleding stukken meenemen zodat we terplekke kijken wat het beste past.
Wil je dit aan een professional overlaten? Je kunt je zwangerschapsshoot ook boeken met complete styling, haar en make up. De stylist neemt dan de mooiste jurken mee van hoge kwaliteit die je echt bijzonder laten voelen. Ze maakt ook kransen van echte bloemen en laat je jurk wapperen in de wind. Maar alles gaat in overleg, het wordt jouw plaatje. De fotograaf hoort graag of je zelf nog ideeën hebt over hoe de fotoshoot zal moeten verlopen. Op deze manier zal het eindresultaat helemaal bij je passen en dat is nu net waar het om draait.

Zwangerschapsfotografie in Den Haag, een blijvende herinnering

Wil je graag een blijvende herinnering aan je zwangerschap, dan neem je snel contact op met Zeg-maar-kaas fotografie. Je kunt ook bij ons terecht voor fotografie wanneer je kindje eenmaal geboren is. Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen je graag. We zijn telefonisch en per e-mail te bereiken.

Geinteresseerd in eenZwangerschap shoot? Neem direct contact op