Zwangerschap

Een wondertje in je buik...

Zwangerschap shoot

Zwangerschap

Gefeliciteerd! Er zit een wondertje in je buik. ‘Zeg maar kaas’ en laat deze bijzondere gebeurtenis voor altijd vastleggen.

Voor een zwangerschap shoot hoef jij de deur niet uit. Zeg-Maar-Kaas komt ook naar jou toe. De shoot vindt dan plaats in je eigen omgeving waardoor de foto’s persoonlijk worden en helemaal in de stijl die bij jullie past en die jullie mooi vinden, namelijk de setting van jullie eigen woonkamer of babykamer.

Nu ook met Styling

Op locatie zal gekeken worden wat de mooiste plekken zijn om te fotograferen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van eigen kleding, kleertjes of accesoires voor jullie kleintje, maar ik zal ook wat spullen meenemen om de shoot compleet te maken. Als ik eenmaal bij jullie ben zullen we  overleggen wat het beste bij jullie past en welke ideeën jullie zelf hebben. Zo wordt het helemaal jullie shoot, want zeg nou zelf, het is toch ook jullie kindje daar in je buik?

Prijslijst

Maar heb je liever en studio shoot of een shoot buiten op een mooie plek? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk de Gallery voor de mogelijkheden en als je vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen.

 

Bij elke shoot krijg je 5 bewerkte foto’s naar keuze, digitaal in hoge resolutie.

Meer foto’s bij bestellen mag natuurlijk altijd!

  • Zwangerschapshoot thuis200 (ex reiskosten)
  • Zwangerschapshoot buiten200 (ex reiskosten)
  • Zwangerschapshoot studio200
  • Zwangerschapshoot inc. styling (jurken, bloemen etc)300

Geinteresseerd in eenZwangerschap shoot? Neem direct contact op