Afrikaanse Zwangerschapshoot

Afrikaanse zwangerschap

shoot

Afrikaanse Zwangerschapshoot

Zwangerschap shoot met Afrikaans thema

Begin december heb ik een hele bijzondere shoot gedaan. Ik kreeg een mailtje van Zharty en zij wilde graag een zwangerschapshoot… Toen ik haar foto op FB zag, kreeg ik meteen een idee. Deze meid moet geen standaard zwangerschap shoot, maar iets knallends en kleurrijks.

Gelukkig was zij het hiermee eens en ik stelde voor om een Afrikaans thema te doen. Zharty was meteen enthousiast en heeft haar moeder gevraagd een pakje te maken van Afrikaanse stof. Speciaal voor deze gelegenheid regelde ik een gele achtergrond rol… want was is er knallender dan geel.

Na eerst wat ‘gewone’ (beetje stoere urban) foto’s gemaakt te hebben veranderde Zharty in een Nubian Queen.. wow wat zag ze er gaaf uit en wat had haar moeder het pakje mooi gemaakt! De kleuren matchte perfect met de achtergrond rol en het resultaat is dan ook boven verwachting! Zharty en haar vriend Guillermo waren dolblij met de foto’s en ik ben ook erg trots op het resultaat. Vanaf nu wil ik deze shoots dus standaard gaan aanbieden. Wil je een Afrikaanse thema shoot? Laat het me dan wel betijds weten, dan kan de moeder van Zharty weer zo’n prachtig pakje maken!

 

Bekijk de foto’s in de: zwangerschapshoot gallery