Binnentuin shoot

Binnentuin shoot

wedding shoot

Binnentuin shoot

Het is Maart en helaas laat de lente zich nog niet erg zien. Het is overwegend droog, maar wel wat grijzig en de wolken hangen dreigend boven Bergschenhoek.

Gelukkig mag dit de pret niet drukken voor Michel & Bri, die elkaar vandaag het ja woord gaan geven en daarmee voor mij het bruiloften seizoen inluidden. Na het klaar maken van zichzelf en de  dochters van beiden, die heel toevallig allebei Bo heten rijden zij in een spectaculaire limo richting de shoot locatie. De locatie was nog wel even een dingetje.

Maart roert zijn staart, dus durfde Brigith het er niet op te gokken om een buiten locatie te kiezen. Dus besloten we om de reportage te shooten in de binnentuin. Je kent het vast wel, een mooie aangelegde tuin binnen in een kas. Opzich niks mis mee, maar om te fotograferen vrij lastig, omdat je niet heel duidelijk wil laten zien dat het binnen is en steeds de muren of het lelijke plafond erop wilt hebben. Het was dan voor mij ook een uitdaging dit tot een goed einde te brengen.

Gelukkig was ik al eens op de locatie gaan kijken, dus wist ik wat ik kon verwachten.

De tuin was prachtig groen met hier een daar een leuk sitje, hoekje of bruggetje. Na een glas champagne zijn we aan de slag gegaan. Het was even uitproberen maar uiteindelijk ben ik er in geslaagd om het bruidspaar en de kids, die er uitzagen als prinsesjes, prachtig vast te leggen en om sprookjesachtige beelden te creëren waarin het niet opviel dat we in een kas stonden.

Eigenlijk was ik achteraf heel enthousiast over de kas! Het licht is er prachtig en mooi verdeeld, het is er warm, droog en geen wind die haren of jurken in de war brengt, goed keuze dus.

Na de reportage gingen wij richting het stadhuis voor de officiële ceremonie en daarmee was het huwelijk pas echt compleet.

Zo zie je maar.. geen bruiloft is het zelfde en zijn nieuwe dingen soms wat spannend maar uiteindelijk super leerzaam en leuk!

Lieve Brigith en Michel, bedankt voor de mooie (en leerzame) dag en ik wens jullie  en de kleine Bo’s veel geluk in de toekomst!