Kinderfotograaf Den Haag

Kids shoot

Zeg-maar-kaas fotografie, kinderfotograaf in Den Haag

Iedere ouder zal beamen dat de kindertijd van je kleintjes zo om is. Het ene moment heb je je baby nog in de handen en het andere moment zwaai je ze uit wanneer ze op zichzelf gaan wonen. Toch is het de mooiste tijd binnen een gezin wanneer de kinderen nog jong en onbezonnen zijn. Het liefst koester je dit zoveel mogelijk, maar helaas vervagen de meeste herinneringen toch met de tijd. Om de beelden met de bijbehorende gevoelens en herinneringen voor altijd vast te houden, schakel je Zeg-maar-kaas fotografie in als je kinderfotograaf in Den Haag.

Een unieke herinnering

Zeg-maar-kaas fotografie is je fotograaf voor het vastleggen van verschillende gelegenheden. Een ongedwongen sfeer als kinderfotograaf in Den Haag is erg belangrijk om leuke, speelse foto’s te krijgen. Daarnaast is het erg belangrijk dat de shoot een ervaring wordt die leuk is voor jou en je kind. We pakken het dan ook speels aan waarbij we samen een locatie voor de shoot afstemmen. Wij kennen de leuke locaties, zoals die ene boom, of dat leuke bankje in het bos, park of duinen. Weet je zelf een leuk plekje mag dat natuurlijk ook.

Hoe gaan we te werk?

De wensen van jou als klant zijn voor ons erg belangrijk. We bespreken graag welke locatie gebruikt gaat worden voor de shoot, dit kan zijn in het bos, de duinen op het strand of een mooi park. We geven ook altijd advies in styling: wat kan je kindje het beste aan, welke kleuren passen mooi bij de locatie, zo krijgen we het optimale resultaat. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een fotoshoot van het hele gezin in plaat van alleen de kinderen. Wanneer je ons als kinderfotograaf in Den Haag inschakelt, krijg je standaard vijf bewerkte digitale foto’s, in hoge resolutie, die je zelf mag uitkiezen. Natuurlijk kun je tegen meerprijs altijd foto’s bijbestellen.

Maak snel een afspraak

Kinderen groeien zo snel op. Wacht dan ook niet langer en maak een afspraak met een fotograaf van Zeg-maar-kaas fotografie. Wij zullen met veel plezier en passie je fotoshoot op ons nemen. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of het inplannen van een fotoshoot. We zijn per e-mail en telefonisch bereikbaar.